tirsdag den 8. april 2008

Med på vognen?

Nahrrr, jeg tror det ikke, men jeg er et nysgerrigt menneske, og har besluttet mig for selv at konstatere, om den gamle vin er blevet bedre af at komme på nye flasker. Eller rettere, om tingene er blevet lettere fordøjelige i de nye udgaver.

Bogen på billedet, som jeg synes har et enormt grimt omslag, er den første, men flere er bestilt, for jeg skal både læse om kernesunde familier, køkkenrevolutioner og detox kost. Senere her i april udsender de dygtige forretningsfolk en kogebog, der passer til den kernesunde familie, og så tager vi en tur til.

Mine forventninger er, at jeg udstyret med adskillige af de nye 'bibler', kan plukke hist og pist og få ammunition nok til at nedkæmpe mit indre sukkermonster, men jeg kan, og vil ikke opgive mine egne metoder til omgåelse af mad i øvrigt. Dertil er jeg for vild i et køkken.

3 kommentarer:

Lotten sagde ...

Sifka, du skriver næsten ordret, som jeg tænker.
Jeg købte 'Kernesund familie' (med det skrækkelige layout), men synes Ninka og co. er en tand for frelste - jeg blev dog meget inspireret, og det forventer jeg også at gøre, når jeg går i lag med '10 år yngre...', som jeg har skrevet mig op til på biblioteket. Jeg smugkiggede faktisk i den hos boghandleren tidligere i dag, og sneg mig til at tage 'find din biologiske alder'-testen. Min krop er tre år ældre end hvad min kronologiske alder antyder, så der er da lidt at arbejde med, men jeg er ikke nervøs. Jeg kan forholdsvis let eliminere to af årene (mindre salt og mere olie), mens det sidste år må accepteres, så længe jeg har et job, der foregår foran en skærm...
Jeg er dog spændt på at se, hvilken form for inspiration den spændstige islænding kan forsyne mig med, for jeg er - som du - en nysgerrig sjæl :-)

Valdemarsro sagde ...

Jeg synes det der er så fint ved bogen der er at man får en masse tips og ideer.
Som du siger, så er det jo bare at tage det man kan bruge, -og lade resten ligge.

Jeg har også et kæmpe sukkermonster, og det hjælper på trangen efter jeg er begyndt at drikke nogle af de smoothies der er i bogen. De er skønne! Jeg er nu gået i gang med forløbet på de 10 uger, -og er nysgerrig efter at se effekten :-)

Pedrsn™ sagde ...

blir bare så t.r.æ.t når jeg ser sådanne bibler!

det kernesunde konceptet er dog ganske ok ;0)