Så til søs.
Andrea lokkede mig til sardinerne forleden dag og det smagsindtryk har sat sig ubehjælpeligt fast. Så fast, at jeg styrede mod et af de mere velassorterede supermarkeder indenfor rimelig rækkevidde. Men ingen sardiner, overhovedet. Måske endda slet ikke kaptajnens årgangsudgave. Ingen skilte pegede imod nogensomhelst kaptajns sardin, årgangs eller ej.
Men markrellen var hjemme, endda i to udgaver. Den ene med almindelig uskyldig tomatsovs, og den anden med en krydret udgave af tomatsovs. Jeg tog den krydrede. Til et stykke eller to med lidt mayo på toppen, et klip ramsløg og et drys salt. Helt sikkert bramsejlsspilittende.
4 kommentarer:
De lyder nu også gode, kaptajnens makreller, men jeg mærker også et smagssug efter årgangssardiner.
Tror du Bryggens Spisehus siger noget, hvis jeg smugler en dåse ind?
Andra - du ska' bare la' vær og vifte alt for meget med dåsen ;) så der ikke nogen der opdager nowet. .
makrel frem for sardin - men det er bare min mening ;D
Andrea, du er uforbedrelig, først eget bryg og nu sardiner:)
Næste gang du lave kartoffelmos (fra bunden eller fra pulver (LIDL's er rigtig god))prøv da at blande 1 - 2 sardiner i!!
Det lyder vildt, men smager himmelsk.
Tilbage til dengang i skolekøkkenet blev mine små kokke næsten tvunget til at prøvesmage, bare med det yderste af en lillefinger.
Det endte altid med slagsmål om hvem der skulle have lov til at slikke skålene.
Send en kommentar