søndag den 8. juni 2008

Godt gået og græsk grill

Lørdagsindkøb i Asserbo. Der skal købes grøntsager og andet godt til blandt andet en sommersalat med rygeost, samt til aftenens grillmad med græsk islæt.

Midt i det lokale supermarked, bimler mobilen op, og en flad Bjørnen toner frem i den anden ende. Han er faldet af cyklen med ansigtet durk i asfalten. Han har slået næsen, læben, samt et stykke at en tand. Så bliver en mor bekymret, men han klarer sig, siger han, og jeg skal ikke være, han ville bare fortælle mig, hvad der var sket. Godt så, jeg forsøger mig som ubekymret, og det går faktisk også meget godt.

I hvertfald bedre end det går med de nyindkøbte grillkul, som Andrea starter op til græsk grillaften. De går først ud, og genantændte er de hundrede år om at nå det rigtige ulmestadie, men da det først er nået, går det hele glat, og vi får endnu engang lækkert mad fra Andreas udekøkken, på den solvarme terrasse.

Sent bliver det også, men det slipper vi såmænd også meget godt fra.


2 kommentarer:

nethe sagde ...

Det lyder virkelig hyggeligt! Sikke noget med Bjørnen, håber han virkelig er ok...

Sifka sagde ...

Nethe, Bjørnen er ok, man kan næsten ikke se, at der er sket noget med tanden. Næsen og læben er knap så kønne:)men det heler.