tirsdag den 3. juni 2008

Rød i bærret

Det bliver man, når man forleder sig ind i et prøverum med maximum antal bøjler. Det gjorde jeg efter endnu en rovdyrsfri arbejdsdag, og det er ikke det værste at være. Altså, rovdyrsfri.

Men det med prøverummet er en helt anden snak. Puha, det var klamvarmt, men jeg blev belønnet med et par tøjstykker, eller var det flere, til klædeskabet. Sommeragtige klædningstykker, der er behagelige at have på i varmt vejr.

Bagefter måtte jeg stå i kø i det lokale supermarked. Alle kasser var i gang, besat at nyt personale. Bryggens Badeland åbnede igår, og det mærkes i de lokale forretninger. Mit møje her blev også belønnet, idet det lykkedes mig at få et par længe ønskede krydderiblandinger med hjem. Cacao og chili, samt karry og mango. En pakke økologisk stegeflæsk var på tilbud, og så slår man til, når man er mig. Og så var der jordbær. Danske, røde, søde!

I ovnen står nu et fadfuld stribet flæsk, drysset med cacaochili, og simrer. Så må vi se om, det udvikler sig til noget spisværdigt.

3 kommentarer:

Husejer sagde ...

Er Gudruns varelager nu helt ribbet?

De der krydderiblandinger lyder interessante - jeg tror dit flæsk bliver rigtigt godt.

Lene sagde ...

hvor er det godt at de vilde dyr har forføjet sig :-)

Sifka sagde ...

Andrea, jeg er startet i de billigere rækker. Gudrun kommer senere:)

Lene, ja, det gør livet lettere, og jeg håber, at de holder sig væk, om ikke andet for altid, så i hverfald i meget, meget lang tid.