onsdag den 16. juli 2008

Biblioteket

Man hører så meget rundt omkring. Anbefales. Opsnapper tips om gode underholdere. Falder i svime over nye interesser. Eller bare vedligeholder.

Ti bøger blev hjembragt i dag, og jeg kan kun sige, at jeg er meget glad for mit lokale bibliotek. De er rappe på fingrene og til tider også i replikken. Alt kan forudbestilles på nettet, og når reserveringssms'erne ruller ind på mobilen, trækker jeg cykel og kurv af stalden, drager afsted, og vender hjem med bøger i stakkevis.

Når det er ved at være afleveringstid, kommer der minsandten en lille reminder, igen på mobilen. Kan jeg ikke forlænge lånene, igen over nettet, må jeg afsted, tungtlastet i kurven, og på klingrekurs mod huset med de mange reolmetere.

Jowjow, jeg er bestemt vild med biblioteket!

4 kommentarer:

Lotten sagde ...

Jeg gætter på, at vi deler det lokale bibliotek ;-) Også jeg er flittig bruger (længe leve internettet, forudbestillinger og remindere) - måske vi skulle begynde at koordinere vores besøg? Bortset fra at det jo ikke er velset med højlydt snak lige netop sådan et sted, grin. Jeg vil holde øje, næste gang jeg skal forbi...
Jeg var faktisk nede på Chr.Havn og aflevere 'Jelne' så sent som i går...pudsigt at den nu ligger hos dig.
God læselyst!

Sister Bonde sagde ...

Bogen i midten, har jeg lige hentet i dag, på anbefaling fra Mandags-Anne. Hyg dig.

Sifka sagde ...

Lotte, jeg bruger nu det islandske brygge bibliotek, men jeg gider godt lavet bogtræf på chrstianshavn, eventuelt med bagerbrød fra lagkagehuset og automatkaffe fra biblioteket, hvis det ellers forfindes:)

Sister, jeg har også grebet tippet fra Anne, så nu får vi se om den holder;) Jep tak, jeg skal nok hygge.

Lisen sagde ...

iiihh altså dit billede er alt alt for lille - jeg vil se mere af titlerne :o) så kan jeg jo også nappe bøger fra dig.

Jeg elsker også mit bibliotek, og muligheden for at bestille hjemmefra.

- lisen