mandag den 21. juli 2008

Humørbombet

Jamen, man kommer dér på job, og har overskud efter en weekend med gode og sjove oplevelser. Man kommer dér, og får muligheder, man har drømt, bare en lille smule, om i en uges tid. Man kommer dér, og svinger støveklud og tryllestav over kurve og hylder, der friskes og fyldes op med nyt. Julemandsfølelsen er til at tage og føle på.

Man kommer så dér, med to smådrenge i hælene, for at hente nye forsyninger fra fætterposerne, og uden varsel i form af knæk, smæk, smæld, eller noget som helst andet, beslutter ryggen sig til at strejke. Lige dér midt i alt muligt. Hvad filan, skulle det nu til for?

I pausen, hummede jeg mig på apoteket efter medicinske forsyninger, og min aften vil blive tilbragt i stilhed og afmålte portioner, med smertedræbere og fjernkontrol indenfor rækkevidde.

"Pisosse!", et udtryk jeg har fundet i Jylland, dækker helt fint i denne sammenhæng.

7 kommentarer:

Lisen sagde ...

Æv osse... god bedring!

Anonym sagde ...

Pisosse...godt udtryk, det dækker..god bedring...

Liselotte sagde ...

Pisosse!

Madame sagde ...

God bedring, Sifka! Kender det, uha uha, det er på ingen måde sjovt ...

Kagekonen sagde ...

ogsguogfanden... bare for ligesom at sige noget andet end det meget dækkende pisosse!

Sister Bonde sagde ...

Ned og lig på maven og så hejser du dig langsomt op med armene, bækkenet skal forblive i kontakt med gulvet, madrassen, puden.
Og så kigger du stjerner - hold det, hold det, hold det - pust ud og ned igen. Forfra.
Bedre end piller.

Anonym sagde ...

Det lyder ikke godt. Rigtig god bedring til dig - helst inden vi endelig får nogle sommerdage, så du kan komme ud at nyde solen og varmen.