søndag den 27. juli 2008

Hvor er mine solbriller

Jeg gjorde det! Alle gulve er blevet støvsuget og vasket. Badeværelset er ordnet og vasketøjet snurrer lystigt. Avislæsningen blev udskudt, til fordel for en opringning fra Veninden, og det var rigtig, rigitg dejlige nyheder, hun overbragte.

Bjørnen var frisk op af dagen til en lille tur i haven, og her var jeg da ved at tabe både næse og mund. Der var bare sket så meget, også rundt omkring i de andre haver. Der var godt gang i den, og der var en skøn duft af friskhøvlet træ fra nye huse, der var sat på sokler hist og pist. Det er forståeligt nok noget, der får nybyggergrinet frem for alvor, kunne jeg konstatere.

Vejret kan man næsten ikke være bekendt at klage over, men jeg må altså indrømme at mine dage, som ubekymret solsluger er talte. Jeg synes ikke, at det er rart længere, og jeg kommer helst kun frem i solen i de helt tidlige, eller senere timer på dagen. Nej, jeg er blevet til veltempereret opholdtsvejr, sådan for alvor.

På vejen hjemad, kom vi forbi to løstgående heste ovre ved folden, men vi valgte at regne med at der var nogen, der havde helt styr på det, så vi kørte videre i god tro og med en attitude,der udtrykte, at det var da helt, som det skulle være, "Løse heste? Helt almindelig hverdag her i byen!"

Hjemme igen, var der en eller anden bøgetosse, der opdagede at hun havde glemt sine solbriller på havebordet, men heldigt for hende gad Bjørnen godt køre en ekstra tur.

Ingen kommentarer: