tirsdag den 29. juli 2008

Kom nu i gang

Jeg skal altså have pakket i dag. Jeg skal rejse tidligt på morgenen, så hvis jeg skal have noget med, er det ved at være nu. Det eneste, der er kommet på bordet, er det nys indkøbte rejsekit med duftlys og røgelse. Katten holder sig til, måske i håb om at ryge med i kufferten.

Jeg glæder mig meget til at komme til Jylland. Jeg glæder mig meget til at være sammen med Septemberalfens mor, og jeg glæder mig til at møde Liselotte og Ella.

Jeg glæder mig til at gense Himmelbjerget og gerne en solnedgang. Jeg glæder mig til at træde ud på vådt græs om morgenen, og jeg glæder mig til at sidde på terrassen om aftenen, og le så det synger. Jeg glæder mig til at sove længe, og til at stå tidligt op. Jeg glæder mig til at kokkerer i andre omgivelser, og til at udforske den lokale garnpusher.

Ja, listen er lang, så måske skulle jeg bare komme i gang.

7 kommentarer:

Lotten sagde ...

Åh Sifka, hvor jeg håber du får nogle rigtig gode dage i det jyske.

Annette sagde ...

Det lyder som dejlige udsigter!
Rigtig god ferie!!

gitte sagde ...

Af sted med dig :-) - du må have dig en gennemdejlig ferie.

Anonym sagde ...

Sifka jeg kender dig ikke, men læser med glæde din blok og syntes på den måde at kende dig en smule, ja kende dig nok tilat ønske dig en rigtig skøn ferie. De venligste hilsner Hanne

Madame sagde ...

Det lyder bare så spændende, Sifka! Rigtig god tur, det kan da kun blive en succes ;-)

Liselotte sagde ...

Jeg glæder mig også. Rigtigt meget :-)

Sifka sagde ...

Tak skal I have allesammen.

Og velkommen til Hanne. Jeg forstår godt, hvordan du har det, og jeg husker følelsen. Måske følger du samme vej, og begynder selv at blogge, som jeg gjorde. Du har ret, det er kun en smule af mig selv, jeg præsenterer på bloggen, men sådan er det vist altid. Tak for din hilsen:)