lørdag den 12. juli 2008

Ordfulde folk

Jeg er lige trådt ind af døren efter en hyggelig togtur hjem fra Hillerød. Indvendig smilende ved tilbagblikke fra eftermiddagens begivenheder. Storsmilende endda, da jeg opdager, at yndlings t-shirten er renvasket og tør. Ti minutter senere er jeg fjernsynsklar, men nattegudinden mener at hun bør belønnes med et ekstra måltid, efter at være ladt alene hjemme. Da jeg svirper låget af dåsen, slasker en pæn portion Whiskas, med and og kylling i sovs, opad den nyvaskede.

En pletrens, samt etagevask senere forsøger jeg mig igen foran fjernsynet, og denne gang går det faktisk helt godt, lige indtil maven uroligt rør på sig. Hvad nu? Er det øllet, eller den alt for fede hønsesalat. Lige meget, for det er overstået nu, og jeg kan gå om bord i skålen med M&M's og Blue Jeans, selvom det næsten føles som helligbrøde efter at have smagt Jens utroligt lækre græskarkerner med chokoladeovertræk.

En økologisk blåbærdrik skyller det søde forbudte sukkersnask ned, mens jeg sender en venlig og taknemmelig tanke til alle jer, der var med til at gøre blogtræffet i dag til en hyggestund. Det er utroligt så ordfulde og lattermilde vi er allesammen, og jeg glæder mig til et gensyn. Nille, Jens og Sister Bonde debuterede, om man så må sige, og jeg håber, at også de er friske på en gentagelse?

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

"indvendig smilende" - hvor er det en god beskrivelse. Det er vist også sådan jeg har det. Jeg føler mig rigtig glad og veltilpas indeni. Det føles ret godt, og hvis det er sådan man har det efter et blogtræf, så vil jeg også gerne med en anden gang!

Madame sagde ...

Sifa, det var så dejligt at se dig - sikke en overraskelse. Jeg er allerede klar til nyt blogtræf igen :-)

Valdemarsro sagde ...

Tak for i går og selskabet i toget på hjemturen.
Det var en dejlig oplevelse igår.
Jeg glæder mig allerede til næste gang vi mødes.

Lisen sagde ...

Hmmm måske jeg også tør bevæge mig afsted næste gang der indkaldes. Jeg er bare ikke særlig god til at mødes med "ukendte"

- Lisen tøsedreng!

Sifka sagde ...

Lisen, sådan tror jeg, at vi allesammen har haft det, men det ER virkelig så hyggeligt, og jeg synes, at du skulle dukke op næste gang. Flere har sagt som du, men allerde efter første træf, er man hooked og vil have mere.

Det er faktisk kun, hvis man er støjfølsom, at der måske var grund til bekymring, for hold da op, hvor snakken går;)

Jens, Madame og Valdemarsro, det er da ikke helt forkert, vel?

Annette sagde ...

Det lyder enormt hyggeligt, men jeg bor jo det helt forkerte sted ;o)

Sifka sagde ...

Hehe, Annette, hvem ved, pludselig har vi arrangeret træf i Jylland;)

Sister Bonde sagde ...

Det VAR hyggeligt Sifka :D

Donald sagde ...

Ja, det var en fornøjelse. Ærgeligt med serveringen til nattens gudinde.
Sig mig, findes der ikke nogle sikre og rare dåseåbnere i dag, som kan åbne uden at lågene svirper?