tirsdag den 15. juli 2008

Rundt på Rundan

Rigtig gættet. Jeg har været i Malmø i dag. Jeg elsker Malmø, også i embeds medfør. En luksustur af de usædvanlige. Få børn, overskud og overblik. Fordybelse, hvis det var ønsket.

Madpakkerne var pakket ned, og blev nu pakket ud, mens vi nød sejlturen. Gumlende, hyggede vi os, og nød det grønne og skønne, der svømmede om ørerne på os, lige midt i kanalerne. For andet kunne vi ikke. Intet jag her. Masser af tid der. I den næste time.


Det blev en fornøjelsestur med en guide, der rutinemæssigt messende, lirede informationerne af, med indlagt humoristisk tilgang, på tre sprog. Nogle af os så det sjove på første sprog, andre måtte vente til andet, eller tredje. Når det var sagt, blev det omsat til børnehøjde, mens vi drejede nakken for at indhente det tidligere.

Efter enogtyve broundersejlinger, var turen slut og maden væk. Lysten til nyt styrede igen, og hvad skal vi så nu, bragte os op ad stentrappen og videre. Men, hvad skal vi så bagefter, lå allerede på tungen, og vejede forventningsfuldt til.

Ingen kommentarer: