onsdag den 17. september 2008

Irriterende

Jeg har ikke sovet særlig godt i nat, for hver gang at jeg skulle vende mig, måtte jeg sætte mig op. Man bliver lysvågen. Jeg gør i hvert fald. Det er irriterende.

Jeg meldte mig syg i dag, for jeg har forfærdelig ondt i ryggen idag, og har derfor heller ikke sovet særlig godt. Det er irriterende.

Jeg spiser en masse forskellige smertestillere, for at komme i gang igen, men får kvalme, sure opstødt og andre underholdende mavegener med i købet. Det er irriterende.

Fastnettet ringer, og jeg krabber mig afsted for at nå det, inden det er for sent. Ryggen værker, og jeg er langsom, men jeg når det. Jeg har vundet en rejse til Caribien, og skal bare taste 9, for at confirme. Det er irriterende.

For, hvem filan gider at rejse til Cariabien, når man har ondt i ryggen? Forøvrigt, er det jo bare et af de her plat og svindel numre, hvor det ender med, at man skal betale en milliard, eller mere, for overhovedt at få den skide rejse. Det er irriterende.

Solen skinner for vildt, og efteråret tér sig fra sin bedste side, men her i hytten er det alligevel ikke julehumør, der står forrest i køen. Jeg er tæt på gulvbrædderne, men rammer dog ikke kulkælderniveauet, for i morgen er der atter en dag, og den bliver garanteret meget bedre.

Det tror vi på, ryggen og jeg.

Det er anden gang, at jeg skriver dette indlæg, for da jeg trykkede for udgivelse forsvandt teksten ud i, hvad sådan noget nu forsvinder ud i. Det er irriterende.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Irriterende, hva!!! Ønsker dig en rigtig god bedring med ryggen ;-)

Shabby - Marianne sagde ...

En rigtig god bedring til dig :-)

Liselotte sagde ...

Pisossedag... det er der vist dømt hos dig, men i morgen kommer atter en dag og den bli'r garanteret meget mindre irriterende :-)

Githa sagde ...

Sur rø...jeg mener selvfølgelig ryg.

Rigtig god bedring.

Anonym sagde ...

og se du nu at blive rask til søndag, så sørger jeg for ikke at blive mere forkølet end jeg er nu....
God bedring Sifka..

Natmaleren sagde ...

Det er åbenbart ikke din dag, øv!
Rigtig god bedring med ryggen.

johanne sagde ...

Det har da i sandhed været en irriterende dag i dag. Dagen i morgen kan kun blive bedre. Rigtig god bedring.

Lotten sagde ...

Masser af healende tanker til ryggen!

Og når ryggen så er klar, fiser du til Caribien. For der er nemlig dejligt, skal jeg hilse og sige!