mandag den 6. oktober 2008

Haves

Det har været en solrig og fin mandag, der stillede valgmuligheder op for mig, da arbejdsdelen var overstået ved firetiden. Et tip om ekstra stærke c-vitaminer førte mig indenom helsekosten, men det var to æsker af den dejlige japanske røgelse, der røg i kurven, for brusetabletter i c-dur førte man ikke.

Tilbage til valgene. Jeg kunne tage i fitnesscentret med træningsmakkeren, eller køre et sving omkring haven, og fitnesse der.

Jeg valgte haven, og nok er jeg ingen havenisse, men et helt bed blev endevendt, så det sang. Jeg kunne virkelig give den gas, for der var stort set ikke et øje i nærheden, så der kunne synges, pustes, og stønnes højlydt, uden at nogen tog sig af det. Pulsen kom op, og trøjen måtte af, mens solen skinnede ovenover alting.

Og vidste jeg det ikke tidligere, ved jeg det nu. Jeg har håndled og hænder, fingrer og fødder. Knæ og ankler, for den sags skyld. Det begyndte faktisk allerede, at gå op for mig i den der romaskine, jeg frekventerer med jævne mellemrum, og i dag blev det vel bare bekræftet.

Nå men, intet er værre end at et varmt bad, og en omgang strækøvelser, kan løsne op for de muskulære ugletotter.

Fumagallisuppen snurrer på ilden, og den er mere end håndvarm, konstaterede jeg for et øjeblik siden, da jeg med en lidt for heftig grydeskesbevægelse, fik sjasket et par hede dråber op på tommelfingeren.

Jamen, så er det vel spisetid?

1 kommentar:

Pernille sagde ...

Ømme muskler efter hårdt arbejde eller anden fysisk udfoldelse, de er nu meget rare :)
At mærke sig selv og vide at ømheden betyder at jeg har udført en ordentligt stykke arbejde - så kan jeg godt holde det ud.
Håber det går over igen :)