fredag den 3. oktober 2008

Ild i og skub på

Jeg er taget afsted tidligt, så jeg kan køre stille, og nyde morgenen. Tror jeg. Ud for Viva kan jeg konstatere, at jeg er 50 meter senere på den, end i går. Lygterne slukkes 50 meter før, end i går. Jeg træder til i pedalerne, og når alligevel frem i tide til at skære brød og koge grød.

Vi har fået byttet om på tingene. En inspirationskilde har været forbi, og har øst af sin viden til gavn for alle. Vi er en hel del, der nyder morgenen omkring bordet, inden det går løs igen. Og løs det går det. Med latterhvin på fredagsniveau.

Adskillige pausefri timer senere, kører jeg igen. Atter stille. Igen nydende. Nu er det blevet rigtig fredag, og influenzaen har næsten sluppet sit tag, så hovedet er sit eget lette jeg igen. Det gør mig mild, og overskudsagtig. Måske skulle jeg koge suppe på den fornemmelse?

2 kommentarer:

Donald sagde ...

Åh, lygterne tændes. Det må vi glæde os over, selv om det er svært hvis man hellere vil have dagslys:-)

Jeg ser de røde blade på den busk, træ, du har fotograferet, det er så flot! Der er nogle enkelte andre, jeg har set, men jeg har ikke fundet en fotogen sådan endnu.

Nu er jeg nødt til at tænke "Der er kun 2 måneder og lidt mere til vi skal holde Jul, hvordan skal vi gøre det så festligt som muligt?"

Åhja, det er lige før man kan begynde at glæde sig!

Det er en fornemmelse der er god at koge suppe på. Bare gå igang.

Lotten sagde ...

Ja, og hæld suppen på flaske, så fornemmelsen kan genkaldes lige præcis, når der er allermest brug for det.