mandag den 17. november 2008

Musikalsk godte

Jeg er ikke på toppen. En forkølelse ligger på lur, og det frustrerer mig en smule. Jeg taber koncentrationen og fumler med overblikket, næsten ligeså meget, som med overskuddet. Jeg har nemlig ikke plads til en forkølelse. Vil ikke have udsættelse.

Når det er sagt, springer jeg videre til at glæde mig over mine to erhvervspraktikanter, der begyndte hos os i dag. Som så mange andre, er de vokset mig over hovedet siden sidst, men det er vel i og for sig også i orden, når man nu ikke længere er et børnehavebarn, men en knajt på niende klassetrin. De klør på, og ungerne elsker dem allerede.

Min dag sluttede, lige som mørket begyndte at sænke sig, og under normale omstændigheder ville jeg bare være trillet direkte i favnen på den hjemlige hygge. Men jeg skulle hente min nye spillemaskine, og den viste sig både tungere, højere og bredere, end jeg havde regnet med, så vi trak hjem. TrilleNyx og jeg.

En anden nyerhvervelse på spillesiden, har været ramt af udsættelser, og som plaster på min utålmodighed har jeg fået en cd for hver gang. Jeg er oppe på tre nu. Den første kom med hjem i dag. Resten følger om et par dage forhåbentlig sammen med spillemaskinen.

Men så kører det også for os.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

God bedring. Jeg håber du kommer ovenpå uden at være nød til at blive rigtig syg først.

capac sagde ...

Rod Stewart!?

Sifka sagde ...

Capac, ja, lige udkommet, frisk fra fad:)"Some guys have all the luck", dobbelt cd.