onsdag den 3. december 2008

Ugler på hånden

Jeg skulle lige noget på jobbet og bagefter var det tid til terapi med fødderne. Denne gang en meget blodig av-fyldt oplevelse. Bagefter er det alligevel en lettelse at træde dansen, selvom fødderne er plastrede godt til. Det varmer altsammen.

Ikke mange lettede skridt derfra ligger en ny lille butik, og der var mange fine ting at kigge på. Underligt var det, at finde næsten alle mine juleforestillinger repræsenteret her.

Der var en stor gren pyntet med stjerner, hjerter og fugle, meget i stil med det arrangement, jeg har kørende i julefantasien. En ide om småfugle klippet i origamipapir, og trukket på sølvertråd, ja, den var også at finde.

Og der var indiske stjerner i mange farver og mønstre, men ikke min ønskede lyseblå, så jeg jager videre.

Så skete det igen, at der lå to ensomme ugler i turkis, og i hytten her er vi ganske fjantede med ugler, derfor kom de med hjem. Jeg drømmer om, at engang besøge en falkonergård, hvor de også har ugler. Det må være fantastisk at prøve, at have en så smuk fugl siddende på hånden. Nåja, jeg gider også godt prøve med en ørn.

Hvem ved, måske en dag går drømmen i opfyldelse, og indtil da må de turkise ugler svæve på julegrenen sammen med de tidligere ankomne småfugle. Bare de ikke æder hinanden.

1 kommentar:

Anne sagde ...

Jeg har også sådan en lille turkis glimmerugle til at hænge her, Sifka, de er bare så fine!
Glæder mig til at se dem duve sammen med origamifuglene...

Og tror du så ikke, at du skal til at slappe lidt af med al den renden rundt, det er ikke meningen at decemberhyggen skal bestå at blodige sokker og ømme knæ.
Hen i sofaen med sig...