lørdag den 31. januar 2009

Rød pebertapenade

Der ligger de på risten, befriet for stilk og kernehus. Overdriver solbadningen, og forkuller langsomt under grillen. Der er ingen grund til panik, for efter en tur i en plastpose, ryger de i koldt vand, og derefter i stavhakkeren sammen med hvidløg og lidt olivenolie. Pænt skindfri og røde.

En håndfuld mandler bliver tørristet på panden, hakket i grove stykker, og derefter tilsat tapenaden.

Det er indtil videre planen, så må jeg se, om det holder i længden.

3 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det bliver helt sikkert lækkert.. Og det er godt i har fået appetiten tilbage.. Du er da helt forrygende til at bage spændende brød...

Anonym sagde ...

Lyder spændende.. og kreativ brødbagning!

Sus sagde ...

Jeg savler helt ved tanken om din lækre tapenade. -Selv om jeg lige har spist hjemmelavet pizza :o)