mandag den 23. februar 2009

Naiv

Jeg er så nem at narre til at tage cyklen, og køre ned for at svælge og vælge mellem flere gode lydbøger. Svensk filmaktuel krimi, og et enkelt dronningemord. Jeg kunne få disse gode ønsker opfyldt for cirka trehundrede kroner. Det samme, som én god bog på papir koster.

Da jeg når frem, er der fem eksemplarer af et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand tilbage, og det er altså ikke lige min kop te. Ikke noget med svælgen og vælgen her. Løbet er kørt, og min naive forestilling om store stakke af gode tilbud punkteres. Puff!

På venlig forespørgsel om, hvornår lydbøgerne blev sat til salg, får jeg et lige så venligt svar, at det blev de i dag, da forretningen åbnede, men at der kun havde været en tyve stykker alt i alt.

I stedet, fik jeg købt mig en ny bageform.

8 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Ærgerligt med lydbøgerne, men du kan sagtens låne dem på dit lokale bibliotek. Jeg går bare ind på www.bibliotek.dk og søger og bestiller. Der er rigtigt MANGE lydbøger at finde der ;-)

johanne sagde ...

Ærgerligt....men netop derfor gad vi ikke køre, for vi har oplevet det før. Suk - det er jo sjovere at eje en bog i stedet for at låne.

Men forretningen fik da solgt dig en bageform :-)

Anonym sagde ...

En bageform er skam heller ikke at kimse af ;-)

Du kan laane lydboeger via bibloteket her http://netlydbog.dk/, der er mange gode, og vist ogsaa nogle af dem, du soegte, og saa skal du ikke engang paa cykelen!

johanne sagde ...

fiskerfernandez :-)
Øv - jeg troede lige...man kan kun låne, hvis man bor i en af de tilmeldte kommuner.
Mh. Johanne.

Sifka sagde ...

Jeg vidste det faktisk godt at risikoen for at de var solgt, eller som tilfældet var, at der ikke var ret mange eksemplarer i butikken, var tilstede.

Jeg har lejet en milliard lydbøger på biblioteket gennem mange, mange år, men nu øjnede jeg bare en billig måde til at få fire bøger ind af døren på ubestemt tid. Jeg har forøvrigt læst de tre af dem i forvejen, så her var tale om genopfriskning i et stræk.

Githa sagde ...

Sikke en øv-tur..

Jeg låner den bare på e-biblioteket. Dete er så dejligt nemt, bare at logge sig på og fortsætte sin "bog" :-)

Pernille på 1. sagde ...

Det er så træls det med at læse en reklame og så har de bare ikke noget af det når man kommer, selv om man er der samme dag - men så fik du dig da en bageform :)

Mette Lykke sagde ...

Jeg var også lun på at eje et par stykker, det var super billigt. Jeg tror der kommer flere til rimlige penge i butikkerne fremover, det er blevet meget populært med lydbøger..