tirsdag den 3. marts 2009

Koralrev

Der siver en lille smule rovdyrlugt udfra kosteskabet, og en gang imellem kradser en klo på indersiden af døren. Seks ud af ti fingre er plastret til, og jeg roder rundt i folks navne. Og tro mig, der er bare ikke en pind at gøre ved det!

Jeg var kogt tør for rundpinde. Bjørnen skal have ærmer, så jeg kørte ind til den gode lille biks i den rolige sidegade. Balsam, balsam, balsam. Samt to nøgler koral i bomuld. Jeg er fjantet med koralfarver.

I formiddags sad jeg på Christiania med ansigtet vendt mod forårssolen. De skæggede mænd drak bajere, mens et svanetræk krydsede den blå himmel.

En lille lyskrøllet pige legede pony, men skiftede over til at være morhest. Bag mig legede resten af styrken i gynger og klatrestativer. Jeg hev lufferne af, og lod de sviende fingre strække sig helt ud. Stemmerne steg og faldt med gyngesvingene.

Pludselig lød ordet madpakke, og vi lagde skæggene bag os, og trak flokken hjemad.

Jeg har vasket op, tændt fjernsynet og om lidt går jeg igen ud i køkkenet, og smører bagels med flødeost. Bagefter dækker jeg med rucola og røget laks.

Bjørnen er sej, og vil ikke komme bagud med kørekortet, så han er daffet af til teorilokalet med 38,2 i feber.

4 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Koral er bare sådanne en skøn farve. klart at du måtte lade dig friste... Sejt af bjørnen ikke at springe teori over..

nethe sagde ...

Det er helt vildt flot det garn!

Madame sagde ...

Jeg er også vild med koralfarver - og jeg er spændt på, hvad du fremtryller. Det lyder dejligt med sol på Christiania ;-)

Sanne sagde ...

Jeg ville ønske jeg kunne strikke!