søndag den 5. april 2009

Smølfete

Sent i seng behøver ikke nødvendigvis at betyde sent op, men måske snarere en smule ubeslutsom med tendens til at bøve. Bare lidt.

Nå men, op er jeg kommet, og er også kommet igang med at rydde ud i nogle andre skuffer og skabe, end dem i går. Vasketøjsbjerget falder langsomt sammen, og bunker med rent tøj vokser stødt. Alt går den rigtige vej.

Ligenu holder jeg den gående på store kopper te. Jeg har et årelangt afhængighedsforhold til en te med russiske aner, som jeg glad og gerne holder liv i.

Kusmi er gået fra at være et gammelt familieforetagende over til cool cash og business. Man holder sig ikke længere kun til de oprindelige russiske blandinger, men kører løs med årstidskollektioner, som et andet modehus. Rent tevand på min mølle, for jeg er frisk, bare der står Kusmi på dåsen.

Og dog! På et tidspunkt kom en variant med mandel, og den har jeg holdt mig fra. Det betyder ikke, at jeg ikke kan lide mandler, men efter et fejlkøb af en mandellikør engang i Italien, har jeg lært at træde varsomt, og se mig for inden jeg falder. Det er således ikke i alle sammenhænge, at mandler er lige yndige, efter min opfattelse, og jeg er bange for, at mandelte er et af de kedelige tilfælde.

Forårskollektionen indeholder blandt andre en grøn te med jordbær, og det var den rene smølfeidyl, der bredte sig ud i lokalet fra den røde dåse, da jeg tidligere på dagen åbnede op for herlighederne.

Den er ikke lige så sød, som den dufter, men parfumeret i smagen er den jo, men den er stemplet godkendt her i hytten, og jeg har allerede fantaseret mig frem til flere solrige lejligheder, hvor smølfete i koppen vil være passende. Iste, måske?

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Uhh, der gik lidt tid, før jeg fik delt din overskrift op, så det kunne udtales - men jeg klarede det inden jeg så indlægget :-) Jeg kan ikke li mandelte, men elsker til gengæld mandler i alle mulige andre afskygninger. Men mandelte er kvalmsød på en overparfumeret måde efter min smag.

Nyd dine tekopper!

Anonym sagde ...

Jeg vil da straks sætte vand over til te :-) måske det kan få sat gang i mit kadaver...jeg er noget så søndagssløv :-)

Pernille på 1. sagde ...

Jeg er også tilhænger af Kusmi the, jeg har dog også alle mulige andre som jeg køber i en lille the butik her i Odense. Jeg har også en med mandel og den er altså ikke dårlig.

Rigtig god dag

Gitte Olsen sagde ...

Åhh ja, mandelte er heller ikke min kop te...Jeg bor dog sammen med en hvis favorit er mandelthe med mælk i! Ad- alene mælken, men det er jo en smagssag. Jeg er også glad for kusmi, men er også glad for at handle hos Perch. Det skal da lige siges at jeg bor på lolland, og her kan det være svært at få fat i god te, lidt kræsen er man vel - mange tetanker fra Gitte