torsdag den 23. april 2009

Strimler

Dér landede foråret lige midt på køkkenbordet, og hvis ingen vrister kniven fra mig, strimler jeg hele bundtet op på én gang! Ramsløg, en af forårets glæder, og jeg kan bare ikke få nok.

Tun fra dåse vendt på panden, sammen med ristede brune champignon med masser af smag og duft. Jeg har virkelig været heldig med den portion! Oveni hælder jeg en dåse økoflåede uden nogen krydderitilsætninger af nogen art.

Og strimler ramsløg.

Vand til pasta i en gryde, og når det koger på den alvorlige måde, salter jeg, og lægger hånd om spaghettien, og putter den i gryden. Røre, røre og strimle ramsløg.

Nattegudinden tigger fuldstændig blæst for hæmninger, og det betaler sig. Hun får. I en lille fin godteskål. Selvfølgelig gør hun det.

Og så strimler jeg ramsløg.

Pastaen ender med et drys rosenpeber, en masse revet citronskal og et skvæt oliveolie på en dyb tallerken. Ramløgene bliver lagt som en dyne over tunsaucen. Og så spiser vi.

3 kommentarer:

Margrethe sagde ...

Uhmmmmm, det lyder så lækkert :-)

Fríða sagde ...

bare en lille hilsen herfra, for selvom jeg er utrolig doven til at skrive kommentarer så læser jeg altså med her hos dig, hvert et og eneste ord.
kh.fra Island
Frida

Jeannette Mariae sagde ...

Uhm, ramsløg. Dem har jeg søgt længe efter i skoven. Måske jeg skulle købe nogen i stedet ;-)