fredag den 15. maj 2009

Dobbelt gang i den

I gryden til højre, lagde jeg ud med en pakke bacon, der blev sakset i passende stykker, og brunet. Da løg og hvidløg var blevet hakket, røg de også ned i gryden. Herefter fulgte nakkekoteletter, der var blevet skåret til småt. Masser af spansk paprika, salt og peber. Røde snackpeberfrugter, og en portion bladbeder blev strimlet. Frosne ærter. En bakke brune champignon i grove stykker. Og ups, et lille glas sambuca.

Efter en tid på blusset, blev gryden fjernet fra ilden, og jeg stak smageskeen ned i dybet. Uhm! og videre til gryden til venstre.

Masser af løg, hakket, klaret i olivenolie. Et par knolde frosset spinat og en rest frosne ærter. Tilsætning af cacao/chili, salt og peber. Og fuldstændig uventet, en lille smule karry. Tilsætning af hakket kalvekød, der vendes godt rundt i blandingen.

Da det hele havde taget farve, og smidt safterne, tilsatte jeg en brikfuld pureret tomat. Sirlige drys med salt og en omgang peberkværn og smageskeen i stilling. Uhm! og videre til en kasserolle, hvor jeg skal lave en ostesauce til lasagne.

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Åh.. Du har gas i komfuret. Det er en ting jeg savner :)

Jeannette Mariae sagde ...

Hvor er det dejligt at se dig ved gryderne igen. God weekend ;-)

Losarinas mor sagde ...

Der er godt nok gang i den :-)
Hvilke dufte du må stå i !