fredag den 22. maj 2009

Lottokortlægning

Liselotte holder ind imellem fri i stakke, det lyder simpelhen så hyggeligt, så det er jeg i gang med at afprøve, og der er stadig dage at tage af.

Heldigvis.
Jeg er ubeslutsomheden selv, og vakler mellem at gå ud i den store by, med deraf følgende risiko for overophedet dankort. Det vil sige, hvis det ellers virker, for der var problemer i det lokale supermarked i onsdags. Jeg har før oplevet, at mit kort blev omdannet til et lottokort, så måske er det i virkeligeheden en rigtig god ide at teste det, så jeg kan bestille et nyt allerede i dag?
Der var jo de der overbehagelige tøfler, og de tre uimodståelige dufte. Der var også en Mumi-musemåtte og et voldsomt praktisk spiralhæfte med Mumifar på forsiden, som måske kunne virke helende på Bjørnens Mumiforskrækkelse, hvis de fik plads på mit skrivebord.
Jeg har også lyst til at fordybe mig i et posterparadis for at finde lige det rigtige til lågerne i stuen. Det skal sidde lige i øjet, for lågerne deler stue med sofaen, og jeg har dem direkte i synet, når jeg sidder der, og nyder livet i det bløde.
I det store svenske møbelmekka, har de noget brugbart, men jeg gider ikke at tage den lange tur med bus og metro, så det må blive Strøget, hvis det skal være.
Det kan også være, at jeg bare triller ned i det lokale, og tester kortet på fornødenheder, som rosiner, havregryn og aftensmad til et par dage, eller fire?
Måske nok den fornuftigste ide, men også lidt kedelig ikk'?

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Fridage i stakkevis er noget af det bedste, Sifka - nyd dine og god fornøjelse med alle fristelserne :-)