tirsdag den 23. juni 2009

Brænde til bålet

Jeg har lige trukket næbbet op af et glas rødligt sommerøl. Afsluttet med et langstrakt, Ahhhh! Inden da, havde jeg guffet et par rosmarinkiks med Wesleydale Cranberry i mig. Også med stor nydelse.

Det var et godt initiativ, det lokale supermarked havde grebet til i dag. Slagteren havde lagt forskellige ostetyper ud som lokkemad i diskene. Flere forskellige størrelser, og da der således var både store og små stykker, kunne jeg også finde en prisklasse, der matchede min pengetank.

Af udvalget havde jeg stort set smagt dem alle, men Wesleydale Cranberry var ny for mig, så valget var let.

Jeg har midsommersnoldet, og dagens ret er bagels med creme cheese og lax. Det er lækker sommerspise, og nemt at smække sammen. Bagefter nipper vi lidt chokolade i os, og så er den vist i vinkel.

Nåja, nipper og nipper. Måske er voldæder en mere korrekt betegnelse. Og med den indrømmelse er der vel kun tilbage at ønske glædelig midsommer.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

uhm du finder oste som jeg aldrig har smagt :-)

og pøj pøj til sønnen, nu er det snart over :-)

Losarinas mor sagde ...

Mums - sommermad og sommerglæde:-)
Håber du har det bedre.

Mette Lykke sagde ...

Midsommer...
God mad og drikke..
Det er livet :-)

Lavendel sagde ...

laks og cremet ost er en lise for ..nja vist ikke sjælen , men smagsløgenen?? FEdt at du har sådanne gode butikker i omegnen, her er der 5 km til"Dagligbrugsen" og 14 km til mere inspirerende indkøbssteder, derfor må jeg eksperimentere lidt selv...