søndag den 21. juni 2009

Vodka og lakridser

Sort skærm. Blank. Stilhed. Sådan er situtationen for ideer til en let anretning til studenterbesøget på kørelistens andenplads.

Jeg har skøjtet lidt rundt på nettet, men indtil videre har jeg ikke udløst det øredøvende pletskud af en ide. Ikke for meget. Ikke for sødt. Ikke for dit. Ikke for dat.

Bjørnen forsøger at opsnuse, hvad der kommer på festbordet det første sted, så håber jeg, at den oplysning kan bringe mig i stødet. Vi får se. Forhåbentlig. Eller?

Til gengæld har jeg fået varmet op under vasketøjet, for efter at have skøjtet forbi her, gik det op for mig, at ferien faktisk ligger lige om hjørnet, og i næste weekend er det for sent til den slags.

6 kommentarer:

Zette sagde ...

Hvad med oget, hvor dit suveræne brød indgår? Gerne noget af det utradtionelle - og så lidt godt at putte på eller dyppe i?

Pernille sagde ...

Det bliver spændende hvad du finder på :)

Dengang jeg var ude at køre, var der jordbær alle steder - jordbær dyppet i chokolade, friske jordbær, jordbær som pynt, jordbær i punchbowler... etc.

Det var meget sjovt de første steder, men lidt trættende i længden :)

Gitte sagde ...

Altså, hvis du falder over flere vanvittig gode og spændende ideer, så hæld dem endelig i min retning, for jeg leder også højt og lavt efter noget andet end jordbær.

Lene sagde ...

Min søn ønskede brownies og frugt :-) var først på ruten. Min datter ønskede nachos og guacomole, var på om eftermiddagen.

held og lykke med ideer, de er absolut slet ikke sultne, så lidt ost, frugt, godt brød lyder osgå som noget godt :-)

Kagekonen sagde ...

Her står den på mudcake og asti... intet andet kan gøre det, det er ordre fra hele klassen (i hvert til fald hvad kagen angår) ;)

Susan sagde ...

Vi er nr 22 i rækken og de ankommer ca kl 21

Tænker vodkashots og chips