mandag den 6. juli 2009

Besøgsfrø

Det regner meget. Jeg sidder godt nok, og registrerer noget i periferien, og tænker, kat. Da jeg endelig løfter blikket, ser jeg, det er en lille frø, der er kommet på besøg. Måske er det katten, der har inviteret den, meget mod sin vilje, indenfor.

Jeg fanger den, og smider den på porten, for her skal den ikke være, selv om den protesthopper under den korte tur i frøtransportkassen, der står her til det samme.

Bagefter slår det mig, at jeg skulle have taget et par billeder under besøget, men måske kan jeg nå et par knips udenfor? Ja minsandten, der sidder dumme-frøen endnu, uden tanke for at den sidder, og nyder regnen lige prikmidt i katteterritoriet.

6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hej Sifka. Hvordan i alverden kan man møde en frø lige midt i byen??

Godt katten ikke fangede den :)

Jeg håber at du har nydt de sidste par ugers sol og varme.

Kh Henriette

Sifka sagde ...

Søde Henriette. Jeg sidder ovre ved foden af Himmelbjerget og holder ferie. Og der er altså frøer, og jeg er feriebarn hos katten, mens dens ejer er på ferie andetsteds;)

Gitte sagde ...

Sifka - det er sådan en fornøjelse at følge med herinde på din ferieblog. Det lyder som om du stortrives på din soloferie. Et kvæk og fortsat god ferie herfra.

Piskeriset sagde ...

Åååårh... jeg har altså en svaghed for små frøer... hvor er den sød :-)

(jeg ved godt, det lyder enormt tøset, men jeg er ligeglad - den er vildt nuttet!)

Sifka sagde ...

Gitte, ja det er dejligt bare at flyde ud her i det jyske. Jeg ved også, at Bjørnen nyder at brede sig derhjemme uden mor:)

Piskeris, du må gerne tøsenåeehe her. Den var rigtig sød, men jeg var jo bange for, at katten skulle komme og lege tagfat, så derfor var jeg mere optaget af at slippe af med den end at beundre:)

Henriette sagde ...

Hi hi så kan jeg bedre forstå.. Jeg har lige misset lidt her mens jeg selv har været på landet.

hihi fortsat dejlige dage ved bjerget.

:))