tirsdag den 14. juli 2009

Spisetid

Det er da godt, at man har andet at tage sig til, end at sidde på varandaen, og fjumse med strik, og benene oppe. Solen er blevet overlistet, og det tisser ned i store dråber. Fuglene virker lidt ligeglade, og sidder stadige rundt omkring og skvaldrer.

Jeg er gået i køkkenet, og har skivet meget store, og lidt tykke skiver af et såkaldt weekendbrød. Hmm, fra hvilken weekend, den forgangne, eller den kommende. Arj, det er friskt og fint.

På brødskiverne har jeg lagt tynde bøffer af hakket oksekød, drysset med salt, og kværnet sort peber over bagefter. Nu venter jeg på, at ovnen skal blive klar til, at jeg kan smide brødene ind i varmen.

Bagefter spiser jeg de lågløse burgere med, hvad jeg lige har ved hånden, og indtil nu har jeg spottet remoulade, provencalsk sennep, økomayo, tomat, appetitlige agurker, krydderurter og løg, både de rå og de ristede.

Mens jeg venter, drikker jeg celbration ale, med motiv fra Himmelbjerget. Så alt i alt er det hele slet ikke så tosset.

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Velbekomme - kære Sifka. Både mad og drikke lyder yderst lækkert ;-)