mandag den 5. oktober 2009

Ghita i gult

Hjælp!

Jeg kom til se 'gammel dansk' i går. Han, hun, Dirch og Dario. Sådan på zapper-måden. Fjernkontrollen faldt ud af hånden, fordi jeg skulle koncentrere mig om at hækle en støvblå kant på et lilla sjal. Og så stod vi stille på Dirch og Dario.

Jeg ville nok ikke have indrømmet dette offentligt, hvis det ikke var fordi, at Ghita på et tidspunkt iførte sig en helt vidunderlig fed gul sweater. Sådan én vil jeg gerne eftergøre, men hvordan bærer man sig ad med det?

Hjælp!

8 kommentarer:

Hanne sagde ...

Jeg tilslutter mig kredsen der tilbragte lidt tid med smil og sang læben lørdag aften.
Trøjen var rigtig fed, mon ikke vi ved fælles hjælp kan stykke en opskrift sammen. Selve formen var der ikke mange krummer i. Var mønsteret ikke noget rib-agtigt?

Anonym sagde ...

aiii tak for genkikket på you-tube, men her kunne jeg ikke se den fede gule sweater....du (og Hanne) er nu nød til at komme i gang :-)

Dana Watsham sagde ...

Find mig et billede ....

Sifka sagde ...

Uha da, mon jeg kommer i den situation, at jeg må investere i dvd'en?

Anita sagde ...

Den kan ses i denne video. Henne omkring 1.50 min. kan man se den i næsten fuld figur, men pga. den ringe kvalitet er det lidt svært at se det præcise mønster.

Pøj pøj med det :-)

Dana Watsham sagde ...

Okajjjj - lige op og ned, ribmønster, stor overfaldskrave, og formodentlig noget mohairblanding.
Mønster kommer. Om kort tid.

Dana Watsham sagde ...

Kære I andre: Nu har jeg sendt Sifka en opskrift fra 1962. Ved fælles hjælp burde vi ku' få en brugbar 2009-opskrift ud af det. Der arbejdes på sagen.

Anonym sagde ...

Er vi snart ude i noget fælles strikke dag?
Den er godt nok flot den trøje :-)
Dana du siger til...så er vi/jeg da noget så klar :-)