Første skål.
Aspargeskartofler vendt i en salsa af pelsede peberfrugter, hakket bredbaget persille, olivenolie, saft af både citron og appelsin, salt og peber.
Jeg har overvejet en underblog med opskrifter, men ved ikke om det er en god ide? Er der andre måder?
OPDATERING. Der er også en spiseskefuld meget finthakket rødløg i.
3 kommentarer:
min mening. jeg synes, du bare skal blogge i et syndigt rod. ellers får jeg aldrig inspiration:) man kan jo altid bruge de hersens tags.
og ha nu et godt nyt år, Sifka. tusind tak for i år. jep, jeg glæder mig også til at sidde sammen på ubestemt tid og tale og lytte.
nej nej os med hang til faste rammer - systemer - og kategorizeringer vil æælske en underblog eller lign. med opskrifter ;)
Jeg holder med Regitze. Fortsæt med dagligdag og mad i skøn forening - lad os blive overrasket, når vi åbner din blog. Men tags ud fra ingredienser og andet er en god ide!
Send en kommentar