Bananhjerter
En pakke gær rørt glat med sukker. Tilsat vand, olivenolie, to maste bananer, stødt ingefær. Lidt hvedemel, lavendelblomstsalt/rosenpeber. Mere mel. Ælte, ælte. Smidig og samarbejdsvillig.
Op i skålen, hævehætten på, og tiden går sin skæve.
Halvdelen af dejen fordeles i hjerteforme, og resten vrides i facon til et enestående brød. Efterhæver på køkkenbordet på bageplader, mens ovnen varmes op.
Hjerterne fik cirka 12 minutter ved 200 grader, og brødet er sat til 20. Bananhjerterne står dækket med et fugtigt stykke, og er klar til spisning, når det enestående brød bliver hevet ud af ovnen.
Så om lidt spiser vi.
5 kommentarer:
Nøjjjjj, hvor lyder det altså lækkert ;-)
Mmm... lyder lækkert. Jeg laver ind imellem bananpandekager bare af blendet banan, æggehvider og havregryn (+ evt. sødemiddel og bagepulver, hvis man vil have dem lidt mere luftige). Konsistensen kan man variere efter smag... smager også lækkert. :)
Hvor er de fine! Sikke en god idé :-)
Hvor er de fine:)
Jeg bager også sommetider i mine muffinsforme...
Hjertebrød ! :-)
Send en kommentar