fredag den 27. juli 2007

Blåbærbrød.


Brødet blev formet og sat til efterhævning tidligt i morges, og jeg kunne nå at bage det, inden jeg gik på arbejdet.

Dejen, denne gang, er rørt sammen med friske blåbær og valnødder. Jeg valgte dadlerne fra fordi, der kom et solstrejf gennem køkkenet i går, da ingrdienserne blev afgjort.

I dag fik jeg et ekstra gode, idet vi var færdige på Instituttet næsten en time før tid, så jeg købte ind på vejen hjem.

I morgen aften skal vi hygge og fejre hjemkomst med det gode brød. Jeg har besluttet, at vi skal afprøve et tip fra Veninden, som går ud på at man rører tun op med flødeost med urter. Det skulle være meget lækkert. Jeg har købt spæde spinatblade og krydderurter, og har også røde blommetomater i skålen.

Bagefter skal vi smage på den gode kage fra forleden. Den er med vilje bagt i god tid, for den bliver først rigtig lækker efter at have hvilet sig i et par dage.

Tidligere på dagen havde jeg en SMSudveksling, der endte med en besked om at sørge for isterninger i morgen. Det er noget med en specialitet og :P. Det er jeg meget spændt på, og jeg glæder mig også til at høre om et par skønne ugers oplevelser i sydlig sol og sommer.

3 kommentarer:

Husejer sagde ...

Spændende at få besked på at være klar med isterninger. Og så ser det jo derudover ud til, at det bliver et overdådigt traktement.

Kan godt forstå, du glæder dig.

Marianne's mening sagde ...

Hvor må det være dejligt at komme hjem til. Så er du klar til at høre om gode oplevelser.

Sifka sagde ...

Andrea Hus & Marianne: Uha ja, han skal få lov at fortælle. Pga. sygdom har han jo tidligere måttet sige nej til flere rejser, så jeg håber at han har fået fuld valuta:)