torsdag den 6. december 2007

Kulkiks.

Nu har jeg gjort det igen. Spist noget usædvanligt. Kiks med kul, og de smagte dejligt sammen med ged i gouda.

5 kommentarer:

Dana Watsham sagde ...

Ajk, nu sidder jeg jo lige og blir lækkersulten? Klokken øf om aftenen, hvor provinsbyer hverken kan levere gedegouda eller trækulskiks?

Anonym sagde ...

DET lyder interessant! Jeg vil hellere spise kulstøv end baconaroma og muggen fejlost eller hvad man ellers pumper kiks fyldt med i vore dage. Må være lidt som at være en minearbejder-version af Wallace (måske uden Gromit, og selv om vi arbejder under jorden, ser vi jo alle mod stjernerne, som Oscar Wilde næsten sagde). Mogens, madkultur.

Rimkogeren sagde ...

Det kan man da kalde en lille kul-ret,
sådan at tage på en kul-tur,
men blev du ikke ganske kul-ør??

Gitte sagde ...

He-he, du er simpelthen målgruppen for det produkt...jeg bliver nysgerrig, dem må jeg smage. Der ligger et helt univers af kul og koksaromaer og venter på mig.

Madame sagde ...

Ja, det lyder søreme interessant! Kul skulle være godt, hvis man skal af med sine ophobede tungmetaller ... Men smager de også godt?