onsdag den 20. februar 2008

Gider du lige?

Nøj, hvor er det godt, at jeg ikke har spisende gæster for tiden. Jeg er så uinspireret, at selv jeg kan blive bekymret, men jeg er blevet rask, så i morgen bevæger jeg mig ud i verdenen igen, og håber på, at det sætter gang i kreativiteten.

I pauserne mellem søvn og total ugidelighed, har jeg fået styr på skyggen på kasketten , som jeg begyndte på for et stykke tid siden, og nu mangler kreationen blot en skylletur i at være færdig. Opskriften og garnet, kan købes i den lille gode biks. Garnet er silkealpaca fra Drops, og er forøvrigt på tilbud.

4 kommentarer:

Husejer sagde ...

Cool hat!

Gastronomisk ugidelighed kommer og går vist hos de fleste, så jeg tror på, at du allerede i morgen er tilbage med noget nyt herligt du har funder på.

Anne sagde ...

Den er kæk, den kasket der!!

Jeg kan se at der er strikkeaften hos Bette i morgen, godt at du er blevet rask, så du kan komme afsted efter nye forsyninger :-)

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er den flot og i lækkert garn. jeg vil spejde efter dig på gaden :-)

Kagekonen sagde ...

Dejligt at du er blevet rask igen og hvor er det en skøn kasket. Den er jeg helt vild med.

Jeg er sikker på at din gastromiske trængsler vender lige om lidt, og så vil du igen fremtrylle den ene fantastiske ret efter den anden, altid lige med et overraskende twist ;-)