torsdag den 15. maj 2008

Rablende rabarberkompot.

Aldrig prøvet før. Rensede og skyllede rabarberstilke skæres i grove, tilfældige stykker. Rucola skylles, og slynges derefter tørt. Hakkes. Hældes i en bradpande, og vendes med rabarberstykkerne, hvidløgsflager og muscovado. Drysses med en petit smule salt. Smides ind i den kolde ovn, og startes op på 200 grader. Pas dig selv. Nå!


4 kommentarer:

Anne sagde ...

Spændende!
Man kunne måske også vende ruccolaen i lige når molevitten kom ud af ovnen...

Sifka sagde ...

Ja bestemt en god ide, men jeg gjorde som jeg gjorde, fordi der kredsede en ide med hakket rosmarin i hovedet, og det kunne jeg ikke få idag. Så hakkede jeg rucolaen istedet og smed den i, som hvis det havde været rosmarin:)

Lisen sagde ...

og hvor lang tid var herligheden så i ovnen?

Sifka sagde ...

Lisen øh, det var den vist temmelig længe! En times tid, tror jeg.