mandag den 4. august 2008

Ned ad bakke

Jeg havde egentlig slået mig til tåls med strik, te, og tv, men så var det der pludselig. Nydeligt opholdsvejr, så jeg pakkede mig sammen og drog ned ad bakke.

Kursen var sådan set lagt, og jeg styrede direkte hen til Garngalleriet, hvor jeg fik provianteret lidt. Et sæt korte pinde i ædeltræ, en Clover hæklenål, et bundt Noro strømpegarn, to bundter mohair i skønne farver, en douche lilla og en smuk lys brun. Til sidst endnu et nøgle Jo Sharp i en skøn, skøn farve, der hedder 'emporio'. Jeg har prøvet at tage billeder, men farverne kommer ikke til deres ret.

Vejret holdt sig stadig, så jeg tullede lidt rundt, og kiggede på bøger, helsekost og andre fine sager. Jeg nåede også, at konstatere at min lilla jakke, stadig kan fås, og nu nedsat med 60 %, så Ella, måske skulle du...

Jeg ved det godt, men jeg har altså købt fastfood med hjem. En færdiglavet kartoffelsalat med olie/eddike dressing, samt urter, dertil skal jeg have noget jægergryde, som bare lige skal svitses og tilsættes lidt god fløde. Det går nok, skal jeg se.

Der er også en kiosk i byen, og de lokker med italienske småkager, fine franske linser og mine yndlingskiks med rosmarin, eller kul. Men det blev to af de lokale øl, der røg over disken. Sortimentet er kanske anderledes end i den lokale kiosk derhjemme, hvor man går mere op i aviser, blade, kuponer, øl, vand og lignende. Ikke noget med fine kager og linser her.

Nu mente jeg, at det var tid til at vende snuden hjem, men bageren syntes, at jeg skulle lade mig friste af et glas marmelade fra en lokal bærpusher, og da det var rimeligt i pris valgte jeg en blanding af solbær og hyben.

Og så gik det op ad bakke igen og yes, der er Himmelbjerget derude bagved.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh, hvor hyggeligt Sifka. Jeg må også snart have hentet forsyninger af alle slags, som du! ;-)

Donald sagde ...

Flot billede, dramatisk, så man kan forstå hvorfor det hedder "Himmelbjerget".

Det er godt at støtte de lokale handlende, så ud og lad dig friste igen:-) Vejret bliver nok bedre i morgen, opholdsvejr eller måske sol.

Kul?

Husejer sagde ...

Åh for en sej by - både jernbaneoverskæring og et bjerg.

Sifka sagde ...

Jamen, her er bare så dejligt, og Donald, du har da lige givet mig den bedste undskyldning for at lufte shoppegenet.

Det er meget betagende at feriere i Himmelbjergets baghave.

Andrea, jernbaneoverskæringen var da for at glæde dig, men jeg, og jeg er for langt fra havet, så ingen skibbrud. Nå ja, pingviner? Det er nok for varmt.

Lotten sagde ...

Aiii hvor du da hygger! Det gør godt at læse!
Jeg benyttede et ophold mellem bygerne til at løbe en tur ud til havnen for at se, om det lille skib stadig stod solidt på land. Det gjorde det heldigvis og godt det samme, for vandet står helt op under broerne, og det ville have givet mig urolig søvn, hvis hun havde ligget i vandet.

Sifka sagde ...

Åh godt, Lotte, jeg mærker ikke spor til al det uvejr, som åbenbart er igang. Her regner det bare:)

Lene sagde ...

sifka, du forstå at hygge dig, så man mærker det helt heroppe i nordjylland :-)

Ella sagde ...

Århhhh du lokker, Sifka - altså den jakke, den er så smuk - gid man kunne få bud med :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Nej, hvor jeg bare elsker billederne fra Ry. Det er simpelthen en af de paeneste byer i Danmark!