tirsdag den 7. april 2009

Brød med knæk

Knækbrød findes i mange varianter til forskellige priser. Nogle er hundedyre, og kan købes i specialforretninger i Malmø, bare spørg Andrea, andre er mindre hundedyre og nogle for man direkte smidt i nakken.

For øjeblikket er min favorit en finsk udgave med en lille fin kommensmag. Uh, det er godt med ost på. Eller den italienske spegepølse med fennikel.

Jeg var lidt smart hertil morgen, og har rørt en tunsalat af en rest, der stod i skabet fra forleden, hvor vi fik pasta med tun. Sukkerærter, rød peber, tun og tomat var blevet kogt sammen til et fint lille måltid, serveret med nykogt pasta.

Nu er resten omdannet til en lille frokostsalat ved hjælp af en skefuld mayonaise og lidt ekstra krydderi. Grønt salat og knækbrød på sidelinien, gør plads til den syndefulde mayonaise. Og så er den frokost klaret.

Indtil den skal på bordet, vil jeg ællebælle med mig selv om, jeg skal tage i Ikea, så min bogreol kan få lagt den sidste hånd på sig, eller om jeg skal bevæge mig op på loftet og overskue den kommende oprydning der.

3 kommentarer:

Donald sagde ...

Du kan rigtig eksperimentere - lækkert. Ind imellem er kommen OK - men ikke for ofte, vel?

Sifka sagde ...

Netop Donald, kommen er en med måde ting, men en af de dejlige.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg kan ikke være mere enig i koret af knækbrødspiser - det kan være en himmelsk mundfuld