lørdag den 12. september 2009

Det blev også aften

Kartofler skåret i både og. Lagt i et fad, og dryppet med olivenolie, citronsaft- og skal. Drysset med en blanding af salt og sort og hvid peber. Sat i ovnen ved 200 grader i tre kvarters tid.

Tomater blev halveret og sat på skindsiden i en varm panden med olivenolie. Drysset med kryddersalt fra bekendtskaberne, og stegt over en sagte ild i meget lang tid..

Pæne stykker af oksekød blev skråtskåret, og efterladt på køkkenbordet efter jeg havde dryppet med citronsaft, og drysset med kanelsuk. Efter ti minutters tid blev kødet lynstegt på en hed pande i olivenolie. Krydret med salt og peber.

En dip blev rørt af mayo og mojo, og så kørte spisevognen.

2 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Tror du 'spisevognen' kunne køre en tur til Søsum. Menuen lyder godt nok dejligt ;-)

Jette sagde ...

Det lyder knaldhamrende lækkert :)